Starity

Megjelent Rihanna legújabb albuma

2011. november 18. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a barbadosi énekesnő legújabb lemeze, a Talk That Talk. Az albumról már két kislemez is napvilágot látott: az első a hatalmas nemzetközi sikereket elérő We Found Love volt, a második pedig a csak nemrég megjelent You Da One.

hirdetés
Megjelent Rihanna legújabb albuma

A világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Rihanna Rated R című lemeze óta minden év novemberében új albummal érkezik. Tavaly Loud című korongjával jelentkezett, melyről olyan listavezető slágerek kerültek ki, mint az Only Girl vagy az S&M. Idén pedig november 18-án jelent meg először Talk That Talk című lemeze, melynél az eddigiekhez hasonlóan Riri ismét újabb stílust vett fel.

A barbadosi szépség először nagy sikerű Loudjának újrakiadásán gondolkozott, de végül úgy döntött, teljesen új albummal lepi meg rajongóit. Rihanna szeptemberben árulta el, hogy az új korong még idén ősszel megjelenik, majd később nyilvánosságra hozta a lemez címét és borítóit is. A 23 éves énekesnő ezeket a Facebookon létrehozott, UNLOCKED nevezetű oldalán tette közzé, amely azért jött létre, hogy a rajongók feladatokat teljesítve új információkhoz jussanak az albumról. A lemez sötét hangulatú borítói teljes ellentétben állnak az előző korong vidám és színes képeivel.

A Talk That Talk első kislemeze a Calvin Harris közreműködésével készült We Found Love című dal lett, mely hatalmas nemzetközi sikereket ért el, többek közt első lett az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is, ahol ez már az énekesnő 11. olyan száma lett, amely felért a lista csúcsára. A dal nagy port kavaró videoklipje október 19-én jelent meg, amely Rihanna szerint az eddigi legkomolyabb kisfilm lett, amit valaha készített. Az album második kislemeze a csak nemrég érkezett, You Da One című szerzemény lett, melynek producere Dr. Luke volt. A számhoz hamarosan videoklip is készül majd.


Rihanna új lemezének sima és deluxe változatának borítói.

A Grammy-díjas Rihanna Talk That Talk című albuma november 18-án jelent meg először hivatalosan, többek közt Ausztráliában és Németországban is, de az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban csak november 21-étől lesz kapható. A lemez egyetlen közreműködő előadója a címadó dalban feltűnő Jay-Z, aki az énekesnő eddigi legnagyobb slágerében, az Umbrellában is szerepelt már. Az album számainak megírásában – az előző lemezzel ellentétben – Rihanna is kivette a részét, a producerek között pedig ott volt Calvin Harris, Dr. Luke és StarGate is. A Talk That Talk fő témái – az énekesnőtől várhatóan – ismét a szerelem és főleg a szex voltak, erről az albumot a megjelenése előtt meghallgató újságírók is beszámoltak. „A rossz lány még rosszabb lesz” – írta az MTV a korongról, egy oldal szerint pedig az album „az eddigi legmocskosabb poplemez Madonna Eroticája óta”.

Az új korong hangzása – akárcsak Rihanna új stílusa – sokkal sötétebb az előzőnél, a Talk That Talk leginkább az énekesnő negyedik, Rated R című lemezhez hasonlít. Az album rövid idő alatt készült el, mivel egy évvel az előző után jelent meg, ezért kevés dal van csak rajta, és azok sem túl hosszúak. Az új lemez valószínűleg hasonlóan sikeres lesz, mint a szexi énekesnő eddigi korongjai, és a We Found Love hatalmas népszerűségét elnézve, újabb nagy világslágerek várhatóak az albumról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek