Starity

Snoop Dogg és Wiz Khalifa középiskolába megy

2011. november 19. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Snoop Dogg és Wiz Khalifa visszamennek a középiskolába. Nem kell meglepődni, csak egy közös soundtrack erejéig. Az együttműködés eredménye egy rövid korong lett, melynek címe: Mac & Devin Go To High School.

hirdetés
Snoop Dogg és Wiz Khalifa középiskolába megy

Snoop Dogg és Wiz Khalifa már tudja, mit ad karácsonyra rajongóinak: egy közös lemezzel készültek Mac + Devin Go To High School címmel. A rapveterán és a nemrég igencsak népszerűvé vált hiphopcsillag kicsit visszatekint a múltba, és felidézi a középiskolai éveket. Snoop Dogg gimis alteregója, Mac, míg Wiz Khalifa Devin bőrébe bújva fog rappelni a december 12-ére ígért soundtracken.

A korongon szereplő dalok közül eddig még csak egy jelent meg, az viszont nagyon ütősre sikeredett. A felvétel népszerűsége egyértelmű volt, hiszen Snoop igazi klasszikus, Wiz pedig az új generáció kedvence, ám ha ez nem lenne elég, bebiztosították magukat, hiszen a refrént Bruno Mars énekli. A Young, Wild & Free még októberben megjelent előhírnökként, s hamarosan a videoklip is elkészül hozzá.

Wiz Khalifa és Snoop Dogg addig is bejelentett egy mini turnét közös projektjük keretében. A koncertsorozat állomásai közt ott van az összes jelentősebb nagyváros az Egyesült Államokban, köztük New York, Philadelphia, Washington D.C., Atlanta, San Francisco, végül pedig Los Angeles.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek