Starity

Peter Facinelli lányai imádják apjuk szerepét

2011. november 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok Twilight-rajongó kiskamasz egyik nagy kérdése, vajon mi lenne, ha az ő édesapjuk is szerepelne kedvenc filmjükben? Nos, Peter Facinelli lányainak ilyenekről nem kell álmodozni, ugyanis édesapjuk valóban szerepel az Alkonyat-szériában.

hirdetés
Peter Facinelli lányai imádják apjuk szerepét

A 14 éves Luca Bella, a kilencéves Lola Ray és az ötéves Fiona Eve sok kiskamasz szerint a földkerekség legszerencsésebb testvérei, hiszen édesapjuk, Peter Facinelli a Twilight-filmekből jól ismert Dr. Carlisle Cullen. De vajon a lányok tényleg élvezik apjuk sikereit?

„A kilencéves lányom egy Carlisle-pólóban alszik, szóval igazán édes. Luca Bella pedig már elolvasta az első három könyvet, jelenleg a negyediket falja. Az ötéves leányzó pedig néha össze van zavarodva, de általában tudja, hogy mi valós, és mi fikció, így volt ez a múltkor is, amikor ki akart menni este, és mondtam neki, hogy ott vannak a vérfarkasok, és eljönnek érte, erre csak annyit mondott, hogy dehát apu, ez nem valós, ez csak a filmjeidben létezik."

A kis családból kimaradt Jennie Garth, Peter felesége, ám ő is férjét támogatja leginkább, így az egész Facinelli család Team Carlisle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek