Starity

Adam Lambert albuma márciusban érkezik

2011. november 21. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam második lemezére a rajongók már elég hosszú ideje várnak, és kedvencük sokáig homályban hagyta őket. Azonban mostanában kezd megtörni a jég, és egyre több információt csepegtet az érkező CD-ről.

hirdetés
Adam Lambert albuma márciusban érkezik

Adam EMA-fellépése a Queennel olyannyira jól sikerült, hogy az összes zenei kritikával foglalkozó oldal kiváló véleménnyel bírt az alkalomra összeállt bandáról. Sokak szerint egy új ikont láthattunk aznap zúzni az Odyssey arénában, illetve így már kétségük sem volt arról, hogy Lambert egy igazán színvonalas és jó albummal fog visszatérni két év kihagyás után.

Sajnos a rajongókat nagyban elszomorította, amikor a fellépés után Adam kiírta, hogy a kislemeze ismét csúszni fog, hiszen tudta nélkül kiadták azt a CD-t (a Beg For Mercy-projektet), amit még az American Idol előtt vett fel, így nem kívánt jogi lépéseket kell megtennie, hiszen ő mint szerző és érdekelt, megtiltotta a kiadónak az anyag kiadását és terjesztését.

Viszont logikátlan lépés lett volna kihagyni az EMA-láz után a Glambertök és a magazinok felspannolását az érkező, friss projekttel kapcsolatban. Adam természetesen élt a lehetőséggel, így új és biztos információkat tudtunk meg az albumról a mikroblogján keresztül.

Kiderült, hogy a korong a Trespassing (Birtokháborítás) címet kapta, és a CD-n természetesen lesz egy azonos nevű dal is, melyen Pharrell Williamsszel együtt dolgozott. Peter Edge (UPI) ma azt is megerősítette, hogy a lemez március 30-án fog világszerte a boltok polcaira kerülni.

Az első kislemez a Better Than I Know Myself lesz, a megjelenésről viszont pontos információ nincs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek