Starity

Estrella Marina újra a szerelem tengerén

2011. november 21. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra képernyőre kerül a Mar de amor (A szerelem tengere) című filmsorozat. A telenovella ezúttal is a Story 4-en lesz látható. Az első epizódot december első napján 14 óra 10 perctől tűzi műsorára a csatorna.

hirdetés
Estrella Marina újra a szerelem tengerén

Visszatér a képenyőkre Estrella Marina Briceno története. A Mar de amor (A szerelem tengere) című telenovella ezúttal heti ötször jelentkezik, azaz minden hétköznap kerül adásba, méghozzá kedvezőbb időpontban (14 óra 10 perckor) ülteti le majd a nézőket a tévékészülékek elé.

A történet a szegény sorban nevelkedett Estrella és a gazdag Victor Manuel szerelmét dolgozza fel. A fiatalok akkor találkoznak először, mikor Victor Manuel visszatér Playa Escondidába. A depresszióban szenvedő férfire azonban azonnal szemet vet Oriana, aki a város leggazdagabb üzletemberének lánya. Estrellának így egyáltalán nincs könnyű dolga, hisz az elkényeztetett lány megkeseríti az életét. Azonban rejtélyes körülmények között megjelenik Victor Manuel múltja a gyönyörű Coral személyében, akinek érkezése Playa Escondida valamennyi lakójára nagy hatással lesz.

A széria főszerepében Zuria Vega és Mario Cimarro láthatóak, a főcímdal (Regelame un beso) pedig Fanny Lu előadásában csendül fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek