Starity

VV5: Eszter másodszorra is visszament a villába

2011. november 21. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bármennyire is próbálkoznak kitenni az ügyvédnő szűrét a villalakók, a közönség ugyanannyira vissza is szavazza. Dya után most Shadit is óriási fölénnyel hagyta kint.

hirdetés
VV5: Eszter másodszorra is visszament a villába
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 harmadik párbajának győztese ismét Eszter lett, akit öt jellel küldtek párbajozni egy héttel ezelőtt. A jogász valamit nagyon jól csinál, hiszen múltkori párbaján Dyát 75%-al, most pedig Shadit 79%-al hagyta a villán kívül.

A kiválasztás után Eszter villabeli kapcsolata sokat javult. Seherezádé személyében lelki társat is talált, így ő volt az, aki a védőbeszédet is tartotta, ami olyan hosszúra nyúlt, hogy a gongszó után sem hagyta abba a szőkeség, így a technikusok kénytelenek voltak lekeverni a hangját, hogy tartható legyen a műsorrend.

Ahogy az lenni szokott, megszólaltak exvillalakók is, hogy elmondhassák, ők kit szeretnének a villában továbbra is látni. A valóságshow szűz Bandija, aki egyre magabiztosabban áll a kamera előtt, Shadi mellett voksolt, a VV4-ből megismert Rágógumi Zsófiról pedig kiderült, hogy mióta nincs reflektorfényben egyre csak hízik, ezért nem csodálkoztunk, hogy súlycsoporttársát, Esztert választotta.

Shadi a párbaj alatt végig azzal próbált érvelni, hogy későn került a villába, és nem tudott kellőképpen beilleszkedni az erős karakterek közé, valamint egyfolytában azt hangoztatta, hogy igaz, hogy néha rosszul kommunikál, de ő igenis tiszteli a nőket. Párbajellenfelét pedig kétszínűséggel vádolta. A közhelyes kifogásokkal nem sikerült a közönséget meggyőzni, a szavazatok közötti különbség egyre csak nőtt a műsor alatt.

A vesztes szokás szerint még egyvalakitől elbúcsúzhatott az adás végén. Mivel Shadi túl szoros viszonyt nem alakított ki senkivel, így azt ígérte, hogy arra fogja használni ezt a percet, hogy még utoljára Attilát megfenyegesse egy kicsit és felkeverje az állóvizet. Az arab fiú nagyon elszántnak tűnt, erre a bekapcsolásakor csak annyit tudott elnyökögni, hogy „a világ meg fogja tudni, hogy ki vagy te valójában” – A hatalmas fenyegetéstől Attila rögtön a nadrágjába csinált, kiröhögve a kiesett játékost csak ennyit válaszolt: „Én is ezen dolgozom. Te meg kikerültél innen, te kis majom, aminek k***a örülök.” Ezzel a kijelentéssel pár órára biztosan sötétbe borul majd a képernyő a jövő nyári uborkaszezonban, de a csatornának ez még bőven belefér.

Úgy tűnik Eszter egyre inkább hasonlít a negyedik széria törtető Évájára, aki a villatársai legnagyobb meglepetésére folyton visszajött a párbajokról. A játékosoknak most új taktikát kell kieszelniük, hiszen ilyen fölényes párbajgyőzelem után már nem biztos, hogy érdemes Eszter ellenségének lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek