Starity

Una Healy kislányt hord a szíve alatt

2011. november 21. 17:05   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár a rajongók legnagyobb örömére megosztotta a hírt, miszerint a 30 éves énekesnő, Una kislánnyal várandós.

hirdetés
Una Healy kislányt hord a szíve alatt

Idén szeptemberben Una Healy és barátja, Ben Foden nyilvásságra hozták a hírt, miszerint kisbabát várnak. A pár nem váratott, mihelyt megtudták az örömhírt, hogy minden nemű babát köszöthetnek, azonnal megosztották a rajongókkal, hogy kislányuk lesz!

„Én már sejtettem, hogy lány lesz. Lány családból jövök, leányiskolába jártam, és egy lánybanda tagja vagyok. Már csak ezekből adódóan is éreztem, hogy kislány lesz – nyilatkozta Una a Hello! magazinnak. – Mi, a csapatból lányokkal mindent elmondunk egymásnak. Mikor megtudták a hírt, sikoltozva fogadták. Én kértem őket, hogy ez még maradjon titok egy ideig.”

„Nem próbálkoztunk a babával. Sokat beszéltünk már a családalapításról, szerettünk is volna, így nem ért nagy sokként a hír. A mi kapcsolatunk nagyon szeretetteljes és elkötelezett, hisz a tervem az, hogy egész életemet Unával éljem le” – mondta Ben

Egy problémával azonban még szembe kell nézniük, mághozzá azzal, hogyan nevezzék el a kicsit. Sok fiatal párnál gondot okoz a névválasztás, de az interjúban pár mondat erejéig Una erről is szót ejtett: „Még nem tudjuk. Sokat gondolkoztunk már ezen. Természetesen nem egy az ízlésünk, így van úgy, hogy ami nekem tetszik, arra nem kapok pozitív reakciót Bentől. Bízom benne, így az is lehet, rábízom a névválasztás. Hisz az én nevemet is az apukám választotta, így miért ne? Egyelőre még kérdéses, nem juttunk dűlőre, de egyet tudunk: nem szeretnénk semmiféle különlegeset, csak legyen egyedi.”

A lány csapatban jelenleg minden a feje tetején áll. Nemrégiben arról lehetett hallani, hogy a csapat rövid hajú üdvöskéje, Frankie Sandford rehabon van, aki mára már egészséges. A csapat másik tagja, Mollie szintén betegséggel küzd, aki diszlexiásokon segített, hiszen ő maga is ennek a rabja. De ezek sem állítják meg a csapatot, továbbra is gőzerővel dolgoznak, és amiben csak tudják, támogatják a most 20-21. hetében járó jövendőbeli anyukát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek