Starity

Megint kés alá feküdt az elhízott VV Zsófi

2011. november 22. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 naívájaként megismert lány ezúttal a plasztikcicák kategóriában is indulhatna. Harmadszor fekszik kés alá, mióta kiszabadult a villából, mellette pedig tömegnövelőt szed.

hirdetés
Megint kés alá feküdt az elhízott VV Zsófi

Szabó Zsófia, azaz VV Zsófi nem igazán találja a helyét. Miután a Való Világból történő korai kiesése után megjelent botrányosan rossz, rágógumis dallal sikerült magát leégetnie, úgy látszott, hogy szép lassan eltűnik a média süllyesztőjében. De nem így lett, ugyanis az RTL Klub felkérte, hogy a vasárnap esti párbajon exvillalakóként foglaljon állást valaki mellett.

Zsófi kikerekedett, eltorzult arca mindenkit ledöbbentett. A lány minden része megvastagodott. Hogy csak egy egyszerű elhízásról, vagy valami plasztikai beavatkozás félresikerült eredményéről van szó, annak a Bors járt utána. A lap cikke alapján mindkét dolog közrejátszat, ugyanis Zsófi elmesélte, hogy plasztikai sebésznél is járt, valamint tömegnövelőkkel is próbálkozott.

Az első beavatkozás, amelyet az ajkán végeztek, becsomósodott, ezért a napokban ismét kés alá kellett feküdnie, hogy korrigálják a hibát. Ezúttal hialuronsavval töltötték fel a száját, amit majd mindig újra fog töltetni, amint felszívódik. „Azt tapasztaltam, hogy a száj formája rengeteget számít, a feltöltés nőiesebbé tett. Nem félek, hogy plasztikcicának bélyegeznek, manapság már minden harmadik nő megműttette magát. Ha problémám van a külsőmmel, változtatok rajta. Miért maradjak a természetesség híve, ha a kinézetem frusztrál mindennap? A plasztikától kiegyensúlyozottabb lettem” – magyarázta Zsófi, aki már a melleit is megcsináltatta.

Korábban gebe alakja miatt csúfoltak, de ezt sem hagyta annyiban. „Nagyon jó, hogy végre híztam. Azzal piszkáltak, hogy anorexiás vagyok, ezért kitaláltam, hogy tömegnövelőt kezdek szedni. De erre is allergiás lettem, piros pöttyök jöttek ki rajtam, olyan voltam, mintha bárányhimlős lennék, viszkettek a kiütések, ezért abbahagytam” – tette hozzá a valóságshow-sztár.

Közben észrevettük, hogy a Rágógumi már a félmillió megtekintésen is túl van. Szép eredmény, de reméljük nem szánja rá magát egy újabb dalra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek