Starity

Lady Gaga karácsonyi albumot ad ki

2011. november 22. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő új lemezzel készül az ünnepekre. A Lady karácsonyi albuma november 26-án érkezik majd.

hirdetés
Lady Gaga karácsonyi albumot ad ki

A karácsony közeledtével az népszerű énekesnő, Lady Gaga – ahogy korábban is felmerült – egy új lemezzel lepi meg rajongóit. Az album négy dalt fog majd tartalmazni, melyeket az énekesnő az ABC hálaadási műsorában énekelt el. A korong A Very Gaga Holiday címmel érkezik majd november 26-án, és a White Christmas, az Orange Colored Sky című számok feldolgozása mellett a Yoü and I és a The Edge Of Glory című saját szerzeményeket is tartalmazza majd.

Az extravagáns énekesnővel készült, A Very Gaga Thanksgiving című hálaadási műsort november 24-én fogják leadni az ABC-n. A 90 perces kisfilmben Gaga többek közt interjúkat ad egy katolikus iskolában, pulykát süt, és fel is lép több dallal.

Korábban a Lady már elárulta, hogy a műsor mellett meglepetéssel készül majd a rajongóinak hálaadáskor, így valószínű, hogy a várva várt Marry The Night című videoklip is azon a napon érkezik majd, amelynek már az előzetese is megjelent.

Az A Very Gaga Holiday című karácsonyi lemez borítója ma látott napvilágot, melyen a hatalmas szívű énekesnő igazán ünnepi hangulatban látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek