Starity

Nina Dobrev nem fél a durva jelenetektől

2011. november 22. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja szereti az akciódús jeleneteket, és a kék-zöld foltoktól sem riad vissza.

hirdetés
Nina Dobrev nem fél a durva jelenetektől

Nina Dobrev két karakter megformálója a nagy sikerű The Vampire Diaries című sorozatban. Az egyik egy hétköznapi lány, Elena Gilbert, a másik pedig a lobbanékony vámpírlány, Katherine Pierce.

A forgatásokon a színészek saját maguk hajtják végre az akció jeleneteket, nem pedig kaszkadőrök. Nina szenvedett már agyrázkódást, párjának, Ian Somerhaldernek pedig térdszalagszakadása volt a forgatások alatt. A vámpír, vérfarkas és boszorkány harcok során, a természetfeletti erőket használva „dobálják” egymást a szereplők, vagy harapják meg a másikat, esetleg leszúrják, leütik őket. A színészek azonban élvezik az ilyen, és ezekhez hasonló jeleneteket.

„Már számtalan alkalommal megesett, hogy a forgatásokon ide-oda dobáltak. A stáb ilyenkor mindig igyekszik a legóvatosabban kezelni minket, de a színészekkel nem lehet bánni, minél jobban igyekszünk belemenni a küzdelmekbe” – mondta a főhősnő.

A színészek miatt nagyon aggódnak a készítők és menedzserek, de nekik meg sem kottyan egy-két kék, zöld vagy lila folt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek