Starity

Hajdú Péter megkegyelmez Damuéknak

2011. november 23. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Frizbi műsorvezetője úgy döntött, eláll a pertől – tudta meg a Velvet.

hirdetés
Hajdú Péter megkegyelmez Damuéknak

Szeptember elején Damu Roland Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, melynek felvétele után néhány órával meg is szegte a rögzítés előtt aláírt exkluzív szerződést.

A Frizbi házigazdája a Jóban rosszban egykori sztárjának nyakába akkor körülbelül kétmilliós pert akasztott volna, amitől azóta – közel két hónappal később – mégis elállt. A műsorvezető azzal indokolja döntését, hogy nem szeretné megkopasztani a Damu családot Roland felelőtlensége miatt.

„Végül én döntöttem úgy, hogy nem pereljük be Rolandot – mesélte a Velvetnek Hajdú Péter. – Bár az ügyvédek – mind az én részemről, mind a csatornáéról – nyomták a dolgot, én végül úgy ítéltem meg, nem lenne értelme. Ugyanis, ha Damu Rolandot elítélik, és börtönbe kerül, akkor nem szeretném, ha a családjának kellene fizetnie, hiszen ő nagy valószínűséggel akkor nem tudná kifizetni ezt a kötelezettséget. Más meg ne bűnhődjön miatta” – zárta rövidre Hajdú, aki egyébként még meggondolhatja magát, hiszen törvényes határidőn belül jár az ügy.

Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek