Starity

Nyári szünetre megy a Jóban Rosszban

2010. július 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. július 2-től nyári szünetet tart a csatorna legnépszerűbb sorozata, melynek mai része nem 12-es, hanem 16-os karikával lesz közölve.

hirdetés
Nyári szünetre megy a Jóban Rosszban

A TV2 idén jóval hamarabb nyári szünetre küldi legsikeresebb sorozatát, a Jóban Rosszbant. Míg a rivális csatornán csak július 16-án lesz az évadzáró, addig a produkció vezetője a TV2 döntését anyagi okokra hivatkozva magyarázta. Egy részt az MTV mostanság sokkal népszerűbb a labdarúgó VB miatt, illetve nyáron a nézők inkább a szabadban tartózkodnak egy-egy fülledt nyári estén, mint sem hogy a tv-t nézzék: Mivel a meleg, nyári estéken akár harmadával is csökken - egy téli estéhez képest - a képernyő előtt ülők száma, nem véletlen, hogy nyárra nem készülnek drágább produkciók magyar tévéktől, hiszen alapvetően kis piacra dolgoznak, a műsoraik pedig nem kapósak külföldön. A fikciós műfaj pedig nem olcsó, egymillió alatt nem is lehet félórás műsort előállítani, még realityt sem: a Hal a tortán-ban például, tudomásunk szerint 200 ezer és 500 ezer forint között kapott egy-egy celeb, kategóriától függően, hetente. A Jóban Rosszban sem olcsóbb, több millió forintba kerül egy-egy rész.

Nagy Tamás, a produkció producere árról nem nyilatkozott, ám a fináléról mondott pár szót: Komoly fordulatok lesznek, négy szereplő is életveszélybe kerül: Péter, Tamás atya, Betti és Fanni lesz bajban. Ezeket a jeleneteket sikerült olyan jól leforgatni, hogy a csatorna döntésének értelmében 16-os karikával kell leadni: ilyesmi még nem fordult elő ebben a műsorban.

A visszatérésről is szó esett: Augusztus közepén térünk vissza. Elvileg mehetne tovább a produkció, de nyáron szinte elfogynak a nézők. Most például szerintem a sorozatunk legjobb epizódjai mennek, így sajnálom, hogy az MTV a futballvébével a mi nézőink közül is sokat elszívott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek