Starity

VV5: visszavárják otthon a csalfa Fecót

2011. november 24. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fecó azért költözött be a villába, hogy bebizonyíthassa hűségét családjának. Eddig jól teljesít, párja már hajlik a megbocsátásra.

hirdetés
VV5: visszavárják otthon a csalfa Fecót
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A harmadikként beköltöző villalakó kapcsolata tavaly került válságba, miután megcsalta feleségét. Fecó nyolc együtt töltött évet és két gyermeket volt kénytelen maga mögött hagyni, de ő ebbe nem törődött bele. Fejébe vette, hogy bebizonyítja hűségét a Való Világ falai között.

Párja, Angéla úgy búcsúzott el tőle, hogy ha kiállja a villa próbáját és nem fog csajozni, akkor visszamehet hozzá. Fecó komolyan vette ígéretét, hisz eddig egyik lányt sem környékezte meg,

„Eddig én sem mertem elhinni, hogy ez valóban lehetséges, de úgy veszem észre, most tényleg komolyan gondolja, hogy fontosak vagyunk neki, és valóban haza akar jönni. Újra beleszerettem Fecóba, és hihetetlenül jólesik, hogy így harcol a szerelmünkért” – mesélte elégedetten a Blikknek a kétgyermekes, egyedülálló édesanya.

Angéla élete nem könnyű a szakítás óta. Jelenleg munkája sincs, Fecó keresete pedig kiesett, de arra nem számít, hogy a villalakó esetleg a nyereménnyel tér majd haza, szerinte ugyanis nem önmagát adja.

„Ő általában a társaság középpontja, mindig viccelődik, azt veszem észre azonban, hogy a villában másként viselkedik. Talán Attila és Péter elnyomja, ő pedig nem mer kitörni. Ha esetleg megbomlana ez a hármas, akkor Fecó is megmutatná önmagát. Szívem szerint odamennék, és fejbe kólintanám” – mondta Angéla, akinek már nagyon hiányzik a párja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek