Starity

Visszatérnek a Lila Akác-köz egykori lakói

2011. november 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dana Delany (Katherine), Kyle MacLachlan (Orson) és Andrea Bowen (Julie) is feltűnnek az utolsó évadban.

hirdetés
Visszatérnek a Lila Akác-köz egykori lakói

A Lila Akác-köz örömmel köszönti egykori lakóit – derült ki az ABC nemrég kiadott nyilatkozatából, ugyanis a már jól ismert szereplők, Katherine, aki leszbikus szerelmével messze utazott, Orson, a tolószékbe kényszerült fogorvos, valamint Susan Delfino lánya, Julie is visszaköszönnek az utolsó évadban – immáron hivatalosan is.

„Olyan véget szeretnénk a show-nak, mintha befejeznétek egy könyvet. Tehát szeretnénk visszahozni az ismerős arcokat, és befejezni néhány elvarratlan szálat” – nyilatkozta Bob Daily, a széria egyik felelőse.

A Született feleségek egyre közelít a májusi fináléjához, s az idő előrehaladtával mi is egyre több dolgot tudhatunk meg a sorozat végkimenetéről, így a kérdés már csak az, vajon a színészek, akik jelenleg is saját műsoraikkal vannak elfoglalva, kulcsfontosságú szerepet kapnak-e majd a nyolcadik szezon lezárásában, vagy mindössze beköszönnek egy utolsó viszontlátás erejéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek