Starity

Jövőre érkezik a Timoteij második albuma

2011. november 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négy szőke Timoteij-lány, Cecilia, Elina, Bodil, és Johanna már gőzerővel készítik második albumukat, amely jövő tavaszra várható.

hirdetés
Jövőre érkezik a Timoteij második albuma

A szöszik háza táján egyre pörgősebb az élet: 2010-ben megjelent nagylemezük hatalmas sikert aratott hazájukban, ám a Melodifestivalent nem nyerték meg. Nem törtek le, 2012-ben ismét próbálkoznak, s ha elég szavazatot gyűjtenek, akkor ők képviselhetik Svédországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Stormande Hav, azaz Viharos Tenger – ez a versenydaluk címe amely az Eurovíziós szabályok értelmében csak tavasszal kerülhet a nagyközönség elé, ám addig is gőzerővel dolgoznak, s interjúra is kaphatóak:

– Hasonlóan éreztek a versennyel kapcsolatban mint tavaly?
– Nos, 2010-ben volt igen, de nagyon gyorsan elszaladt az idő. Ezalatt turnéztunk is, meg minden más egyéb jót csináltunk. Csodás érzés a visszatérés, alig várjuk!

– Tudtok valamit mondani a dalról amivel indultok?
– Tempós lesz. Emellett vidám, és teli energiával. Nagyon sokkal. És igazán a mi stílusunk.

A lányok azt is elmondták, hogy akinek tetszett a Längtan, az a dalt is kedvelni fogja, szerintük mégjobban.

– Oké, szóval itt vagytok megint. Elképzelem hogy eddig új dalokat írtatok. Mikor hallhatjuk őket? Talán egy második album?
– Nos, igazából tervezzük, igen. Szóval igen, lesz, de csak tavasszal. Áprilisban vagy májusban.

Cecilia, Elina, Johanna, és Bodil nem árult el többet a készülő nagylemezről, ám valószínűsíthető, hogy akad azért majd ezen is egy duett, hiszen a Längtanen a Vanda Med Vinden című dalt Alexander Rybakkal énekelték el. A 2010-es Melodifestivalent ugyan nem nyerték meg, ám daluk, a Kom nagy sikert aratott:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek