Starity

Fiatal csirkére cserélték le Keresztes Ildikót

2011. november 25. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

24 év – ekkora a korkülönbség Keresztes Ildikó és férje szívének elrablója között. A fiatal lányra leendő gyermeke anyjaként tekint Kicska.

hirdetés
Fiatal csirkére cserélték le Keresztes Ildikót

Bombaként robbant a hír, hogy Keresztes Ildikó házassága zátonyra futott. Az Edda gitárosával 25 éve kötötték össze életüket, közben többször is válságba került a kapcsolatuk, de most már nem is próbálták megmenteni.

A basszusgitáros elmondása szerint a házasságuk már csak egy baráti együttélés volt, ráadásul mindketten túl sok munkát vállaltak, így idejük sem maradt egymásra. „Együtt éltünk, de csak egy háztartásban. Leültünk és megbeszéltük, hogy feleslegesen ne erőltessük, sokkal jobb, ha elengedjük egymást. Így végül én költöztem el Ildikótól” – nyilatkozta a Hot! magazinnak László, aki azt is elárulta, hogy sokszor úgy érezte, hogy őt csak Keresztes Ildikó férjeként tartják számon, nem pedig egy tehetséges zenészként, ezért már ideje úgy érezte, hogy ki kell törnie ebből a szerepből. Kicska azt is leszögezte, hogy már korábban megbeszélték a válást, így párját nem érhette hidegzuhanyként a hír.

Egy ismerős szerint azonban nem csak a fenti okok vezettek a kapcsolat végéhez. Az X-Faktor döntőseit még férjével együtt választotta ki Ildikó, de Kicska állítólag akkor már egy másik, 23 éves szlovákiai magyar lány karjaiban vígasztalódott, aki ráadásul fanatikus Edda-rajongó.

„Nemcsak azért szakítottak, mert eltávolodtak egymástól, és már csak mint két barát éltek együtt, hanem mert Laci életében megjelent az új szerelem” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő illető, majd hozzátette: „Nagy a szerelem közöttük! Már jó ideje együtt vannak, halálosan szerelmes Laci a lányba.”

Bárhogy is történt, nem lehet könnyű az x-faktoros mentornak. Egyáltalán nem csoda, hogy állandóan kiborul a kamerák előtt, ha egy kicsit drámaibb kezd lenni a helyzet. Egy hónapja veszítette el nevelőapját is, miközben az egyik legnézettebb hazai produkcióban kell helyt állnia és egyengetnie mentoráltjainak az életét.

Majd huszonöt évet nem lehet egyszerűen kidobni az ablakon! Nagyon nehéz így külön, de együtt sem tudtuk folytatni” – fűzte hozzá Ildikó a történtekhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek