Starity

Rihanna limitált kiadású fehérneműt tervez

2011. november 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna az Armani céggel dolgozik együtt egy fehérnemű-kollekció erejéig. A kollekció neve Rihanna For Emporio Armani Underwear és Rihanna For Armani Jeans lesz.

hirdetés
Rihanna limitált kiadású fehérneműt tervez

Rihanna dolgozott már az Armanival, hiszen a barbadosi szépség a fehérnemű- és farmerkollekció arca lett korábban. A többszörös Grammy-díjas énekesnő nem csak szépségével és formás alakjával működik közre a márka sikerében, mint kiderült, Rihanna saját limitált kiadású kolleckiót készít.

A We Found Love sláger énekesnője azonban a csőnadrágok és szexi fehérneműk mellett motorosszabású bőrdzsekit is tervezni fog, s a hírek szerint még bevásárlószatyor is megtalálható lesz a különleges Armani-kollekcióban.

A piacra kerülésig már csak egy hónapot kell várnunk. A Rihanna For Emporio Armani Underwear és a Rihanna For Armani Jeans stílusával kapcsolatban sok internetes oldal találgatott már, legtöbbjük szerint a barbadosi szépség retrósra veszi a figurát, és egy 80-as évek hangulatát idéző stílussal robban be a divatszakmába. Szerintetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek