Starity

Mégsem oszlik fel a Black Eyed Peas

2011. november 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint azt korábban hírül adtuk, a BEP szünetet tart, mely most megkezdődött, de az együttes mégsem oszlik fel.

hirdetés
Mégsem oszlik fel a Black Eyed Peas

A Black Eyed Peas nemrég bejelentette, hogy szünetet tart, de szárnyra keltek a pletykák, hogy az együttes nemcsak visszavonul a rivaldafényből, de fel is oszlik. Taboo, a Black Eyed Peas egyik énekese cáfolta meg a híreket, és elmondta, mindössze rövidebb szünetet tartanak.

„Kis szabadságra megyünk, ami alatt mindenki egyénileg koncentrál majd a zenére” – tette hozzá Apl.de.ap, az együttes másik tagja. Mint kiderült, ő hazája, a Fülöp-szigetek oktatási nagykövete, így a szünet alatt jócskán akad majd tennivalója.

Will.I.Am szerint a szünet egyáltalán nem újdonság, hiszen a Black Eyed Peas mindig kétlemezes ciklusokban dolgozott, ami után érkezik a várva várt pihenés. A banda egyetlen női tagja, Fergie sem a zenéléssel fog foglalkozni, de nem fog teljesen eltűnni a rajongók elől, mivel a pletykák szerint harmadik parfümjén dolgozik az Avonnal. Most viszont leginkább arra fókuszál, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse férjével, a színész Josh Duhamellel.

„A bébi a terveink között van bizonyos szinten, de semmi pontos időpont nincs, vagy bármi ilyesmi. Utazunk majd, galériákba és múzeumokba járkálunk, divatbemutatókon lógunk” árulta el az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek