Starity

A Rocktenors az X-Faktor újabb kiesője

2011. november 26. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rocktenors és Tarány Tamás párbajozott egymással. Hat produkcióból ők ketten kapták a legkevesebbet szavazatot. A mentorok döntései alapján a Rocktenorsnak kellett távoznia.

hirdetés
A Rocktenors az X-Faktor újabb kiesője
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Lil C múlt heti kiesése hamar lecsengett. Talán azért is, mert új sztori került a címlapokra. Kiderült, hogy az X-Faktor egyetlen női mentora válni készül. Aztán az események felgyorsultak, napvilágot láttak olyan hírek, miszerint az énekesnőt férje feleannyi idős lányra cserélte le, de állítólag mindez kacsa. Így aztán mindenki kíváncsian várt, hátha megtudjuk az igazságot a szerelmi háromszöggel és a magánéleti válsággal kapcsolatban. Amikor Ördög Nóri Ildikótól megkérdezte, mit szól ahhoz, amit az újságok írnak, ő egyből elterelte a szót, és új albumáról kezdett el beszélni. Nem lettünk okosabbak.

Szombat estére már csak hatan maradtak versenyben: két lány, két 25 év feletti, egy fiú és egy csapat. A téma ezúttal a természet ereje, avagy az időjárás volt. Az egyéni produkciók (és két reklámblokk) után következtek a duettek. Az énekeseket párokra osztották, eszerint Muri Enikő Kocsis Tibort, Baricz Gergő Kováts Verát, a Rocktenors pedig Tarány Tamást kapta. Ez utóbbi páros annyira nem nyerte el a nézők tetszését, hogy őket küldték párbajozni.

Először Geszti Péter mentoráltjai álltak a színpadra, akik immáron negyedjére párbajoztak, míg Malek Miklós pártfogoltja zöldfülűnek számít ebben. A mentorok egyöntetűen a mackó rockert engedték tovább, de a Rocktenorsnak sincs oka a búslakodásra, ugyanis csapatként ők jutottak legtovább a versenyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek