Starity

Danna García újra főszerepben?

2011. november 27. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai színésznő, Danna García főszerepet kaphat Nicandro Díaz készülő telenovellájában. A sorozat a La hija del mariachi remake-je lenne.

hirdetés
Danna García újra főszerepben?

Nicandro Díaz új telenovellájának még csak az előkészületei folynak, de már kiderült, hogy a producer kiket szeretne főszereplőnek, és hogy melyik novella remake-jét készítené el.

Választása a kolumbiai La hija del mariachira esett, és a producer Danna Garcíát, valamint William Levyt szeretné főszereplőnek. Mindkét tehetséget már ismeri a magyar közönség, ugyanis míg Dannát az Áruló című teleregényben kedvelhették meg, addig Williamet már számos sorozatban láttuk, mint például az Árva angyal, a Kettős játszma vagy éppen a jelenleg is futó Sarokba szorítva.

A tehetséges lány, Danna García már a producer irodájában is járt a megbeszélések miatt. A két főszereplőjelölttel csak az a gond, hogy egyikük sem jeleskedik az éneklésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek