Starity

Tragédia történt a G.I. Joe forgatásán!

2011. november 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A G.I. Joe második részének forgatásán tragédia történt: New Orleansban meghalt az egyik emelőgépet üzemeltető munkás, Mike Huber.

hirdetés
Tragédia történt a G.I. Joe forgatásán!

Egy forgatáson történt tragédia rázta meg a világot november 22-én, A G.I. Joe: Megtorlás forgatásán meghalt az egyik ott dolgozó munkás, Mike Huber, aki éppen egy díszletet bontott le a nagy teljesítményű emelő segítségével, mikor a szerkezet átfordult.

A munkás New Orleans-i lakos volt, mivel a stúdió a louisianai városból is vett fel segítőket. A Paramount kifejezte őszinte részvétét a tragédia kapcsán, valamint a stáb biztosította a hatóságokat, hogy együttműködnek velük, mivel számukra is a biztonság élvez elsődleges fontosságot.

Egyébként nem ez az egyetlen forgatási baleset ebben az évben: néhány hete a The Expendables forgatásán hunyt el egy kaszkadőr egy robbanás következtében. Az új Kaptár-film forgatásán is baleset történt: pár zombistatiszta esett le egy állványról, de szerencsére komolyabb bajuk nem esett. A legsúlyosabb sebesültet azonban Milla Jovovich meglátogatta.

A G.I. Joe: Megtorlás a G.I. Joe: A Kobra árnyékának a folytatása. A film 2012. június 29-én kerül a mozikba Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek