Starity

Fluor már nem tud önfeledten sétálni az utcán

2011. november 28. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos a hírnév árnyoldala a tinik kedvencét is megtalálta. Folyamatosan beszólogatnak neki az utcán, így ha csak teheti, többedmagával indul útnak.

hirdetés
Fluor már nem tud önfeledten sétálni az utcán

Hiába az örjöngő tömeg a színpadok előtt, és a több milliós nézettség a videómegosztókon, Flour élete nem csak a sikerekről szól. Amennyi rajongója van, ugyanannyian utálják, még több embert pedig egyenesen irritál a Mizu előadójának puszta megjelenése is.

„Már azt sem tudom, milyen érzés gondtalanul sétálni... Még a sarki kisboltba sem ugorhatok le anélkül, hogy valaki ne szólna be nekem. Ha kajálni akarok, inkább rendelek, csak hogy elkerüljem az incidenseket. Az önfeledt szórakozást is elfelejthetem, hisz előfordult már többször, hogy belém kötöttek” – mondta a Best magazinnak Fluor, aki sosem gondolta volna, hogy a hírnévért a magánéletével fog fizetni.

Nem véletlen az előadóművész aggodalma, nemrég a Való Világ kiesőjét, Shadit is agyonverték egy szórakozóhelyen az anti-szimpatizánsok. Fluor is bármikor pórul járhat, hiszen mindig lesznek olyanok, akik a nagy szájukkal vagy az öklükkel próbálják kompenzálni, hogy még semmit nem értek el az életben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek