Starity

Jennifer Lopez 18 évvel fiatalabb pasival kavar

2011. november 28. 11:11   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a dívához újra bekopogtatott a szerelem: egy 18 évvel fiatalabb fiúra cserélte Marc Anthonyt. Az újdonsült pár együtt töltötte a hálaadást is.

hirdetés
Jennifer Lopez 18 évvel fiatalabb pasival kavar

A 42 éves Jennifer Lopez júliusban jelentette be, hogy elválik férjétől, a salsaénekes Marc Anthonytól. A sajtó azóta minden lépését árgus szemekkel figyeli, több kollégájával is hírbe hozták már. Ő maga azt nyilatkozta ez ügyben, hogy számára a gyerekei a legfontosabbak, szeretné megkímélni őket, így majd csak akkor vállalja fel nyilvánosan egy kapcsolatát, ha az valóban komoly.

Nos, úgy tűnik, ez az idő elérkezett. Egy ideje már pletykák keringenek arról, hogy JLo romantikus viszonyt folytat egyik háttértáncosával, az újságok által csak ToyBoyként emlegetett 24 esztendős Casper Smarttal. Többször lencsevégre kapták őket, amint egymás után távoztak ugyanabból a szállodából, de a díva eddig nem kommentálta a románcot.

Az American Music Awards után azonban együtt bulizott táncosaival, és a szemtanúk szerint beleült Casper ölébe, ölelgette és simogatta a fiút. Vajon mennyire gondolja komolyan Jennifer ezt a kapcsolatot? Nagyon! Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hálaadást, ezt a jellemzően családi ünnepet is új barátjával töltötte.

A híradások szerint vele, valamint hároméves ikreivel, családtagokkal és néhány közeli baráttal a múlt héten Hawaii egyik szigetére, Kauaira utazott pihenni. A pár állítólag kettesben, bérelt helikopterrel csodálta meg a tájat, később pedig a strandon tűntek fel. A TMZ hírportál több fotót is közzétett róluk, amint egymáshoz bújva, italt szürcsölgetve napoznak, néhány másik, szintén az interneten közzétett képen pedig csókolóznak. Tegnap napvilágot láttak azok a felvételek is, ahol Casper vígan játszik a tengerparton Emme-mel, Jennifer lányával.

Hogy tartós lesz-e az új szerelem, majd az idő eldönti. Egy biztos, a fotók megjelenése után Jennifernek nincs értelme tovább titkolóznia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek