Starity

Lil C-t felpofozták egy szórakozóhelyen

2011. november 29. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor kiesett énekese egy óbudai szórakozóhely VIP-részlegében szeretett volna bulizni, de kipenderítették onnan.

hirdetés
Lil C-t felpofozták egy szórakozóhelyen

Lil C rendszeresen a Club Pink nevezetű szórakozóhelyre jár bulizni, pénteken be is jutott, de szombaton kirakták onnan. A Bors szemtanúinak beszámolója alapján az x-faktoros srác a VIP-helységbe vette az irányt, ki akarta használni ismertségét, ám a bejáratnál útját állták.

„A VIP-bejáratnál útját állta az éjszakai élet egyik emblematikus alakja, aki nemcsak tehetős és befolyásos az ember, hanem elég izmos is. Akinek cseppnyi esze van, az nem köt bele. Nem úgy Lil C. Bár nem hallottuk, hogy mit mond, egyre hevesebben gesztikulált, majd a következő pillanatban azt láttuk, hogy két pofon is elcsattant. Lil C is ütött, de kapott is egy hatalmasat, ami arcon találta” – mesélte egy szemtanú a lapnak.

A Blikk információi szerint más is van az események mögött. A Peaches & Cream bulikról – amilyen szombaton is volt – korábban már kitiltották Lil C-t, mert állítólag molesztált valakit. „Régóta ki van tiltva a bulijainkról, gondolom, most azért van belőle balhé, mert híres lett a srác” – mondta a buli szervezője, aki hozzátette, hogy finoman rakták ki Lil C-t, nem csattant pofon.

Az énekes csak annyit reagált az ügyre, hogy valóban volt egy kis afférja, de ő már lezárta ezt az ügyet és nem szeretne róla többet beszélni.

Úgy látszik az RTL Klub újdonsült celebjei sehol nincsenek biztonságban. Nemrég VV Shadi kapott néhány pofont egy szórakozóhelyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek