Starity

Jaksity Kata fia gyógyíthatatlan beteg

2011. november 29. 13:01   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jaksity Kata évek alatt felépített élete egy pillanat alatt omlott össze: házassága tönkrement, a fiáról kiderült, hogy gyógyíthatatlan rendellenességgel született. Kata a FEM3 csatornán Joshi Bharatnak beszélt őszintén az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

hirdetés
Jaksity Kata fia gyógyíthatatlan beteg

Jaksity Kata életének jelenlegi szakasza nem mondható felhőtlenül boldognak. Házassága tönkrement, elvesztette a munkáját, a fiánál pedig súlyos betegséget diagnosztizáltak. A fiú hátfájásra panaszkodott, de először nem gyanakodtak komoly dologra, hiszen a srác akrobatikus kosarazik. Azt gondolták, csak megrándult a háta egy szaltó közben, azért fájlalja. Kata a FEM3 Másképpen című műsorában osztotta meg Joshi Bharattal, mit érzett, amikor megtudta, a fia súlyos beteg. Az orvos a diagnózis ismertetése után megkérte Katát, ne nézzen utána a betegségnek az interneten, mert az ijesztő lesz számára.

„Még a vizsgálat után is abban bíztam, hogy azt mondják, csak megrándult és nem jól kezeltük. Eléggé sokkoló volt megtudni, hogy ez egy születési rendellenesség, ami nem gyógyítható, nem javítható, hanem meg kell tanulnunk vele együtt élni. Rejtett gerinchasadéknak hívják és az orvos kérésére nem néztem utána az interneten” – beszélt a nehéz időszakról Kata.

A műsorvezető nem szeretné, ha fiában betegségtudat alakulna ki, előtte mindig erősnek kell lennie, holott a jövőbeni kilátások sem felhőtlenek.

„Azt mondták, hogy 20 éves kora után még erősebben jönnek majd a fájdalmak, de bízom a gyógytornában és az orvosunkban” – bizakodott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek