Starity

Januárban áll bíróság elé Tobey Maguire

2011. november 29. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kiderült, hogy a Pókember sztárjának jövő év elején kell megjelennie a bíróságon a pár hónappal ezelőtt lezajlott illegális pókerjátszmák miatt.

hirdetés
Januárban áll bíróság elé Tobey Maguire

2011 júliusában derült ki, hogy Hollywood legismertebb sztárjai vettek részt egy illegális pókerjátszmában, melyen több millió hamis dollár cserélt gazdát. A résztvevőknek – így Tobey Maguire-nek is – fizetnie kell tettükért: nemrég derült ki, hogy a színész januárban áll bíróság elé, ahol végérvényesen tisztázhatja magát.

A Testvérek sztárja eleinte tagadta, hogy bármi köze lenne a játszmákhoz, majd később bevallotta, hogy egyszer részt vett egy ilyen mérkőzésen. Mint később kiderült, Tobey hazudott, hiszen jó párszor megfordult a Viper Roomban, ahol a törvénytelen szerencsejátékok folytak.

Szerencsére nem kell megijedni, a sztár könnyedén megúszhatja a tiltott pókerezést, hiszen minden bizonnyal csak pénzösszeg befizetésére kötelezhetik bírságként, mely maximálisan is csak néhány százezer dollárt jelenthet számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek