Starity

Ricky Martin jövőre a Glee-ben játszik

2011. november 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwyneth Paltrow után a She Bangs sláger énekese is vendégszerepet kapott a népszerű sorozatban, ahol egy tanárt fog megformálni.

hirdetés
Ricky Martin jövőre a Glee-ben játszik

Ricky Martin is berobban a Glee-be: a hírek szerint a forgatásokat még decemberben elkezdik, s 2012 januárjában már az énekessel fog startolni a népszerű zenés komédia.

„Ő fogja alakítani a legszexibb spanyoltanárt egész Ohio történetében” – írja a TVLine, mely szerint Gwyneth és Ricky szereplése után előfordulhat, hogy Anne Hathaway is feltűnik a sorozatban, hiszen már a készítővel, Ryan Murphyvel is tárgyalt.

„Nem fogunk az évad felében vendégszereplőket bemutatni, de szeretnék Anne-nel dolgozni, aki már az egész történetet kidolgozta. Kíváncsi vagyok, miként szeretné csinálni” – mesélte a rendező.

A színésznő korábban számtalanszor bevallotta, hogy szívesen venne részt a sikersorozatban, és tervei közt szerepelt, hogy a meleg Kurt Hummel (Chris Colfer) leszbikus nagynénjeként jelenjen meg a képernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek