Starity

Rajongók szervezik Enrique Iglesias magyarországi koncertjét

2011. december 01. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

E-mail címek gyűjtésébe fogtak a sztár hazai rajongói, ugyanis ez a feltétele, hogy megrendezésre kerüljön Enrique Iglesias 2012-es koncertje.

hirdetés
Rajongók szervezik Enrique Iglesias magyarországi koncertjét

Enrique Iglesias legutolsó hazai koncertjére mindössze két és félezren voltak kíváncsiak, így a szervezőknek nem érné meg újabb koncertet szervezni Magyarországra a gyér érdeklődés miatt.

Az EnriqueOnline.hu üzemeltetői ebbe nem nyugodtak bele, óriási kampányba kezdtek, hogy kedvencük Magyarországra jöjjön. Segítségkérő levelüket több hazai sajtó szerkesztőségébe is eljuttatták. A rajongók már egy koncertszervező irodával is felvették a kapcsolatot, akik garantálták, hogy megkísérlik a koncert megszervezését jövő áprilisban, amennyiben sikerült ötezer olyan embert toborozni, aki biztosan jegyet váltana a koncertre.

„Beszéltünk az ügyvezető igazgató úrral, aki elmondta, hogy jó viszonyban van a menedzsmenttel, és már voltak tárgyalások is, és Enrique is szeretne Budapestre jönni. De csak akkor kerül megrendezésre az esemény, ha sikerül az adott számú érdeklődő emailt névvel együtt megszereznünk! Aki részt venne a koncerten, vagy még csak gondolkozik azon, hogy ott lesz, az küldjön nekünk egy e-mailt a koncert@enriqueonline.hu címre, vagy csatlakozzon a Universal Music kiadó Facebook-oldalán található felhíváshoz!" – hangzik a rajongók felhívása, akiket céljaik elérése érdekében Iglesias hazai kiadója, a Universal Music is támogat, bizonyítva kezdeményezés komolyságát.

A koncertszervező már arról is tájékoztatást adott, hogy a jegyek 10 900 Ft-tól egészen 19 900 Ft-ig lennének kaphatók, és az előre feliratkozók és jegyet váltók közül a kisorsolt szerencsések még találkozhatnak is Enriquével a koncert előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek