Starity

Összejött Vanessa Hudgens és Austin Butler

2011. december 02. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák igaznak bizonyultak. A High School Musical Gabriellája és a Shaprey's Fabulous Advanture szépfiúja tényleg egy párt alkot.

hirdetés
Összejött Vanessa Hudgens és Austin Butler

Tavaly decemberében robbant a hír, miszerint a Disney-álompár, Vanessa Hudgens és Zac Efron több, mint 4 év után szakított. A különválás oka nem egy harmadik személy volt, hanem egyszerűen elhidegültek egymástól, de barátok maradtak. Sokszor felreppent a hír, hogy újra együtt vannak, de rögtön cáfolták a pletykákat.

A Troy Boltonként megismert Zacet hírbe hozták többek között egykori színész társával, Ashley Tisdale-lel, Teresa Palmerrel és Rumer Willisszel is. A fekete szépséget pedig Josh Hutchersonnal boronálták össze, akivel együtt forgatták a Journey 2: Mysterious Island című filmet, de Miss. Hudgens egyértelműen tagadta, hogy együtt lennének.

Idén szeptemberben, Ashley Tisdale nővérének születésnapi buliján kapták lencsevégre először Vanessát és Austint. Akkor még csak flörtölgettek és semmi konkrét dolgot nem lehetett feltételezni róluk, de látszólag nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A friss románcról a színésznő egyik barátja azt mondta, hogy még csak ismerkednek és nincs köztük semmi komoly. Az exbarátot pedig nem nagyon érdekelte, csak az számított neki, hogy Nessa legyen boldog.

Vasárnap bebizonyosodott, hogy tényleg egy pár Vanessa és Austin, mert néhány szemfüles paparazzó lencsevégre kapta őket Los Angelesben. Az újdonsült pár édeskettesben ebédelt, ezután bicikliztek egyet az óceánparti sétányon, sétálgattak, majd beültek egy romantikus vacsorára is. A képek alapján le se tagadhatják szerelmüket, mivel kézen fogva és ölelkezve is lekapták őket.

„Nagyon aranyosak voltak, ahogy kézen fogva andalogtak a parton. Vanessának fülig ért a szája, és láthatóan nagy volt köztük az összhang” – mondta egy szemtanú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek