Starity

Szunai Linda élvezi a királynőszerepet

2011. december 01. 21:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja Szunai Linda szépségkirálynővel beszélgetett arról, mennyire változott meg az élete, mióta első helyezést ért el, illetve szóba került az is, hogy nem igazán kell sokat költenie az újdonsült Miss Hungarynek.

hirdetés
Szunai Linda élvezi a királynőszerepet

„Minden megváltozott az életemben, amióta hivatalosan is a legszebb lány lettem Magyarországon. Tavasszal érettségiztem, és ez egy fordulópont volt az életemben, de nem így terveztem. Én nagyon-nagyon élvezem azt, ami most van” – mesélte a tabutv.hu riporterének Linda, aki a későbbiekben arról mesélt, teljesen jól megvan egyedül, nem a pasikról szól most az élete.

„Nem keresek így kifejezetten magam mellé senkit, most nem erről szól ez az időszak szerintem, hanem inkább a rendezvényekről, jótékonykodásról. Nagyon szeretnék minél több helyre elmenni, ahova hívnak. Szeretnék minél több mindent kipróbálni, amikre amúgy lehet, hogy nem lenne lehetőségem” – számolt be a sztártévé riporterének Szunai Linda, akiről kiderült, hogy egyáltalán nem költ másra, csak benzinre és ennivalóra.

„Teljesen változatosak a napjaim. Van, amikor rohanás van, vagy van, amikor át szoktam menni anyukámhoz, családomhoz, a barátaim jönnek hozzám vagy találkozok velük, szóval abszolút változó. Anyagi plusszal nem jár az, hogy én királynő vagyok. Most nem kell dolgoznom, mert nincsen nagyon mire kiadásom. Lakást kaptam, szóval ott semmilyen költségem nincsen. Egyedül amire költenem kell, az az üzemanyag” – hallható és látható a Tabu Tv videójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek