Starity

Túlhajszolja magát az énekesnő

2011. december 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai, akire mostanában rájár a rúd, bevallotta, hogy minden évben az a célja, hogy a rajongóinak örömet okozzon, és amit csinál, az tökéletes legyen. Pihenni viszont nincs ideje.

hirdetés
Túlhajszolja magát az énekesnő

Az énekesnő úgy érzi, hogy ez az éve volt a legnehezebb. Egész évben csak koncertekre járt, vagy éppen Párizsban volt a Simple Plan együttessel. Egy felmérés alapján Marie Mai évente 270 koncertet ad. Erről nyilatkozott az album előzetesének bemutatóján:

„Meglepődtem a számon. Kicsit kevesebbre számítottam, de 270? Az rengeteg. Nekem minden évben az a célom, hogy a rajongóimnak meg tudjam azt az esélyt adni, hogy tudjanak velem találkozni. Mindig arra törekedem, hogy mindenkinek jó legyen még nekem is. Ebben az évben kicsit túl teljesítettem a mércémet, ami még talán belefér, viszont jövőre egy kicsi pihenéssel szeretném kezdeni az évet. Az új albumom megjelenése után, lesz időm szusszanni aminek örülök, mivel már kettő éve dolgozok a negyedik lemezemen. Az új videoklipemet is nemrég forgattam le aminek nagyon örülök, de fárasztó munka volt ott napi 24 órában ott lenni és csinálni amit kellett. Kevés időm maradt Fred-re aki szerint nem kéne a tökéletesre törekednem” – mesélte Marie Mai.

Remélhetőleg az énekesnő nem fogja a végzetéig hajszolni magát, hiszen minden sztárnak kijár egy kis pihenés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek