Starity

A Gossip Girl sztárja egy modellcsajjal jár

2011. december 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Chace Crawford a kanadai modellel, Amanda Laine-nel van viszonya, amit egy New York-i hokimeccsen nem is tagadtak.

hirdetés
A Gossip Girl sztárja egy modellcsajjal jár

Chace Crawfordot nem is olyan régen szóba hozták a népszerű valóság-show sztárral, Lauren Conraddal. Még a lány barátnője is helyeselt, miszerint megvan a két fiatal között az a bizonyos kémia. Ám november 29-én Chace ellátogatott egy New York-i hokimeccsre, ahova elhívta magával a még nem annyira ismert kanadai modellt, Amanda Laine-t is.

A szemtanúk, és a fotók is arról árulkodnak, hogy fülig szerelmesek egymásba. Az egész meccs alatt ölelkeztek, suttogtak egymás fülébe és végig kéz a kézben ülték végig a meccset.

Sokak szerint ez amolyan dupla randi lehetett, hiszen Chace elhívta magával személyes jó barátját, és egykori kollégáját, Jessica Szohrt, aki Luke Pasqualino színésszel került közelebbi viszonyba a meccs folyamán.

Miután vége lett az eseménynek, Chace kijelentette, hogy ez volt élete legjobb napja, és nagyszerűen érezte magát Amandával. „Hihetetlen jól éreztem magam. Amanda nagyszerű lány. Biztosan lesz még folytatás!” – nyilatkozta a Gossip Girl szívtiprója, aki tisztában van vele, hogy Amanda ugyanilyen véleménnyel van róla.

Ezek szerint a Chace és Lauren közti viszony csak pletyka lehetett, vagy egyszerű futókalandról volt szó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek