Starity

VV5: kizárás fenyegeti Attilát!

2011. december 03. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sorozatos szabályszegések miatt kapott büntetést a Való Világ 5 összeférhetetlenje. Ha így folytatja hamarosan kizárhatják a játékból.

hirdetés
VV5: kizárás fenyegeti Attilát!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 játékosa tegnap kapott egy levelet, melyben arra kérték, azonnal adja le a mikroportját, mostantól senkihez nem szólhat. Attila döbbenten hallgatta végig a levél teljes szövegét, amelyből az is kiderült, hogy a szaunába és a mosókonyhába bezárva kell élnie határozatlan ideig, ahová a többiek csak ételt és italt vihetnek be számára, de nem szólhatnak hozzá.

A szigorú büntetést sorozatos szabályszegésekért, főként a mikroport használatának mellőzése miatt kapta a villalakó. A Való Világ sajtószóvivőjének elmondása szerint a reggeli bokszedzésekre felmentést kapott, de Attila ezzel nem kívánt élni, inkább egyedül zsörtölődik bezárva.

Attilának azt is a tudomására hozták, hogy ha tovább folytatja a szabályok felrúgását, a következő büntetés a játékból való kizárás lesz. A többi játékos nagyon sajnálja őt, de egyetértenek a szigorral, hszen a szabály, az bizony szabály.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek