Starity

Pattinson rosszul van, ha vetkőzni kell

2010. július 03. 10:10   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert legújabb filmjében ledobja a textilt és bár ő ajánlotta, hogy legyen meztelen a jelenetben, mikor a forgatáshoz értek, Rob úgy érezte, teste nem felel meg a követelményeknek.

hirdetés
Pattinson rosszul van, ha vetkőzni kell

Csomó lány várta már azt a pillanatot, amikor láthatják kedvenc vámpír sztárjukat ruha nélkül. Maga Rob viszont nem igazán érezte jól magát a forgatása alatt.

Robert erről a félelméről Jay Lenonak mesélt a The Tonight Show-ban: "A pillanat, amikor le kell vetkőznöd a legrosszabb - ilyenkor úgy érzed, mindjárt hánysz, és a tested nem felel meg a követelményeknek." Pedig igen izgatottnak látszott, mikor arról beszélt, még régebben, hogy meztelen jelenetei is lesznek.

Rob azt is elmondta, hogy a személyzetből senki sem nézett oda, mialatt ezt filmezték. A színésznek rögtön megjött az önbizalma és a félénk stábtagokat ezzel biztatta: "Hé, itt ülök meztelenül és egy kis figyelmet szeretnék!" -poénkodott Robert.

Pattinson emellett nagyon különleges vendégeket vitt magával a show-ra, a szülei személyében. Vajon hogy érezhették magukat ezalatt az interjú alatt?

Még egy évet kell várnunk, hogy láthassuk ezt a Rob számára gyomorforgató jelenetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek