Starity

Keresztes Ildikó: „A bulvármédiával nem vesszük fel a kesztyűt!”

2011. december 03. 17:05   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztes Ildikóval egy rendkívüli fotósorozat bemutatóján találkozott a Tabu Tv stábja. Láthatatlanok? Szerepelt a felirat a művésznőről készült kép fölött.

hirdetés
Keresztes Ildikó: „A bulvármédiával nem vesszük fel a kesztyűt!”

A megrázó képeket Kasza Tibor készítette 12 közéleti szereplőről, az állatok kiszolgáltatott sorsára hívva fel a figyelmet. Ildikó örömmel vett adta nevét és arcát a jó ügyhöz – mint mindig: „Ez nem az első eset, és nem is az utolsó – megpróbálok mindent elvállalni, ami az állatvédelemmel kapcsolatos. Mindig is imádtam az állatokat. Azt kell, hogy mondjam, hogy én még az állatokban sosem csalódtam. Sose hazudtak a szemembe, sose vertek át, csak szeretetet és jóságot kaptam tőlük.”

Sajnos a művésznőnek az emberekkel már nincs ilyen szerencséje. Mint mondja, nem túl jó emberismerő.

„Bár nagyon-nagyon sok embert ismerek, mégis valahogy magamból indulok ki, hogy nekem sosem volt szándékomban hazudni vagy átverni bárkit is. Nyilván óvatosabb vagyok már, de azért próbálom a jót feltételezni az emberekről – meséli az X-Faktor mentora. – Az emberek nehezen közelednek, meg azt gondolják, hogy egy közismert ember az olyan, amilyennek ők elképzelték. De én ezt sem szeretem, amikor így ítélkeznek felettünk, hiszen egy civil ember nem ismer minket igazán. Csak abból tud képet alkotni, amit lát rólunk.”

Az énekesnő a közelmúltban válságba került kapcsolatáról is beszélt, valamint arról, hogy minderre hogy reagált a sajtó: „Sem én, sem a Laci egy szót nem nyilatkoztunk. Sem eddig és ezután sem fogunk. Mi nem szerettünk volna egy olyan pár lenni, aki a bulvármédiában szerepel. Azt gondolom, az elmúlt 25 évünk erre példa volt. Tehát, ha bárki bármit ír, azt magától írja. Nézd, mi a kesztyűt nem fogjuk felvenni. Azt gondolom, ez az egész előbb-utóbb el fog ülni” – osztotta meg gondolatait Ildikó a Tabu Tv riportjában, hozzátéve: „Irogassanak csak, ha nekik ez jó, én már ezzel nem tudok mit kezdeni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek