Starity

Angyalok nem angyali hanggal dalolnak

2011. december 03. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret négy angyalára, Adriana Limára, Doutzen Kroesre, Candice Swanepoelra és Lily Aldridge-re bízta, hogy a közelgő ünnepek alkalmából elénekeljék a világ egyik legismertebb dalát, a Jingle Bellst.

hirdetés
Angyalok nem angyali hanggal dalolnak

Mi lesz az eredménye, ha néhány Victoria’s Secret-modellel elénekeltetjük a világ legismertebb karácsonyi dalát, a Jingle Bellst?

Az Angyalok néven is ismert Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel és Lily Aldridge modellek lévén igazán esztétikus külsővel rendelkeznek, hangjuk azonban közel sem olyan szép és angyali, mint ők. Sőt, Justin Bieber módjára még a szöveget is elfelejtették, és még a ritmust sem sikerült eltalálniuk abban az egy sorban, aminek tudták a szövegét.

A kisebb-nagyobb sikerrel történő előadást mindenki megnézheti és meghallgathatja, azonban a végére egyértelművé válik, hogy miért bugyiban és melltartóban mutogatják magukat ahelyett, hogy például egy új agysejt serkentő kifejlesztésén dolgoznának fehér köpenyben, amire minden videót meghallgató embernek szüksége lenne.

A lányoknak pedig ezúton küldenénk a dal refrénjét, hogyha legközelebb is hasonlóra vetemednének, legalább a a szövegbe ne süljenek bele:

„Oh, jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek