Starity

Kováts Vera intett búcsút az X-Faktornak

2011. december 03. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesek szombat este magyar és amerikai dalokat adtak elő. Mint minden este, ma is egy valakinek távoznia kellett.

hirdetés
Kováts Vera intett búcsút az X-Faktornak
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mivel az énekesek szombat este már csak öten voltak, a műsoridőt két dallal is ki kellett tölteniük: felváltva énekeltek magyar és amerikai slágereket.

A kiesett versenyzők is visszatértek az X-Faktor színpadára egy George Michael-dallal, ezzel tisztelegve az énekes munkássága előtt, akit jelenleg tüdőgyulladással Bécsben kezelnek.

Az eheti sztárvendég Takács Nikolas volt, aki bájos duettpartnerével, Aureával adta elő Where is the Love? című dalukat. Úgy tűnik, a portugál énekesnő cipőjét otthon elfelejtette, mivel mezítláb állt színpadra.

Aztán kiderült, kik azok a versenyzők, akiknek a közönség bizalmat szavazott. Első ízben Tarány Tamás jutott tovább, őt Kocsis Tibor és Muri Enikő követte, így a párbajozók Kováts Vera és Baricz Gergő lettek, akikről az a pletyka is keringett, hogy több van köztük, mint barátság. 2–2 arány alakult ki a mentorok között, borítéknyitás történt. Ennek alapján Kováts Verának kellett távoznia a versenyből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek