Starity

Aurea élvezi Magyarországon töltött napjait

2011. december 04. 14:02   |   Szerző: CariDeefan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A portugál énekesnő nemrég érkezett Magyarországra, hogy elénekelhesse duettjét Takács Nikolasszal az X-Faktor színpadán.

hirdetés
Aurea élvezi Magyarországon töltött napjait

Portugália leghíresebb, legelismertebb és legkeresettebb énekesnője nemrég adta ki duettjét, amelyet Takács Nikolasszal, a tavalyi magyar X-Faktor egyik döntősével énekel, s a Where Is The Love című dal egyik feldolgozása.

Nagyon sok helyről kaptak felkérést közös szerzeményük eléneklésére, például Potugáliában, Amerikában és Magyarországon is. Aurea kissé rosszul érezte magát, hogy csak az ő hazájában koncerteztek, így úgy döntött, Magyarországra is ellátogat.

Aureának kimondottan tetszik a főváros, és nagyon boldog, hogy ennyi rajongója van Európa szívében is. Egyéb újságok azt is elemezgetik, hogy talán van valami a két fiatal között, hiszen nagyon egymásra hangolódtak, folyton együtt lehetett őket látni mindkét országban, valamint nálunk is együtt járják Budapestet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek