Starity

Új dalokkal jelentkezik a lengyel gyöngyszem

2011. december 06. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop-rock énekesnő ezúttal két dallal is jelentkezik. Az egyik az Ekranowa Lalka, a másik a Slowa, melyeket egyelőre csak koncertváltozatban lehet meghallgatni.

hirdetés
Új dalokkal jelentkezik a lengyel gyöngyszem

A lengyel sztárnak a napokban érkezett meg az új kislemezdala, méghozzá egyszerre kettő is. Ewa a Facebook-oldalán osztotta meg a szerzeményeket rajongóival.

Legismertebb dala a Camp Rock 2 – Záróbuli egyik betétdalának lengyel változata, melyet Jan Bendiggel énekelt együtt. Ezenkívül még számos slágergyanús szerzemény is van a repertoárjában, mint a Ticho, a Chicho, vagy az Ewakuacja. Nem mellesleg a Camp Rock első részében is énekelt egy dalt, ezt sem egyedül, hanem Jakub Moledával.

Az énekesnő legutóbbi albuma még idén jelent meg Ewakuacja címmel, melyről két kislemez is napvilágot látott. Farna kiasszony egyébként már 2006 óta tagja a zenei életnek, és már kilenc lemezt adott ki. Kíváncsian várjuk a sztár következő nagylemezét, melyről még pontos információk nincsenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek