Starity

Szerkesztőként jeleskedett Shakira

2011. december 05. 19:07   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai énekesnő édesapja, William Mebarak könyvének kiadását szervezte, és a mai napon egy különleges eseménnyel ünnepeltek a tehetséges lány szülőhazájában.

hirdetés
Szerkesztőként jeleskedett Shakira

A könyv, mely december 4-én jelent meg a médiában, az Al viento y al azar címet kapta. A művésznő hatalmas szeretettel és figyelemmel támogatta édesapját és könyvét: „Hihetetlen szeretetet érzek apám iránt, nagyon szívesen segítettem neki az előkészületekben” – nyilatkozta a tehetséges énekesnő a mexikói El Universal újságnak.

Shakira mesélt néhány dolgot a könyvről, és elmondta, hogy fő témája a szeretet, a fikció és a közvélemény, majd hozzátette, hogy nagyon meghódította a szívét, amikor olvasta.

„Mindig is úgy gondoltam, hogy a polgároknak elkörcsi kötelessége, hogy részt vegyenek a döntésekben, amelyek meghatározzák a sorsot és a nemzetet” – zárta mondandóját a kolumbiai származású művésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek