Starity

SP saját divatmárkát tervez és felhagy a haknival

2011. december 06. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éder Krisztián már eddig is rengeteg területen ért el sikereket, de még mindig gondolkodik újdonságokon. Most éppen egy saját márka alapításán töri a fejét.

hirdetés
SP saját divatmárkát tervez és felhagy a haknival

Kevesen tudják, hogy Éder Krisztián, az ügyeletes tinibálvány az éneklés mellett komoly fotóművészettel is foglalkozik, így a divatszakma egyáltalán nem áll távol tőle, a Fashion Video Fesztiválon pedig nemrég különdíjjal is jutalmazták egy alkotásáért.

„A stílus és a divat mindig nagyon fontos volt számomra, és örülök ezeknek a díjaknak. Szeretnék majd egy saját, a nevemhez fűződő divatmárkát, de semmiképp sem én tervezném azokat, hanem a nevemet adom hozzá. A vizuális kommunikációban is jobban el akarok merülni, már csak azért is, mert azt tanultam az egyetemen. Jó érzéssel tölt el, hogy alkalmazott fotósként is egyre több felkérést kapok, ahol a stílusérzékemet is tudom kamatoztatni” mondta SP a Borsnak.

SP mostanában debütált új albuma már egy megújult hangzásvilággal készült, ahol inkább az akusztikus hangok kerültek előtérbe. Nem véletlen, hogy a jövőben inkább kerüli a haknizást. „Lesz egy nagy lemezbemutató koncertem, jövőre pedig már nem lesznek haknik, csak élő fellépéseket vállalok” – nyilatkozta a jövőbeli terveiről Krisztán.


SP különdíjas műve

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek