Starity

Megjelent Zac Efron következő filmjének előzetese

2011. december 07. 14:02   |   Szerző: SmileyZ

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron új filmje, a Szilveszter éjjel decemberben kerül mozikba, de már a soron következő filmjének előzetese is megjelent.

hirdetés
Megjelent Zac Efron következő filmjének előzetese

A film történetét Nicholas Sparks írta, akinek olyan könyveiből készítettek már sikeres filmet, mint a Séta a múltba vagy a Szerelmünk lapjai.

Az Irakot háromszor is megjárt tengerészgyalogos Logan Thibault (Zac Efron) fél országot átszelő vándorúttal próbál megszabadulni a háború nyomasztó emlékeitől. Útjának a megnyugváson kívűl más célja is van: egy ismeretlen lányt keres, akinek fényképére a háború zűrzavarában bukkant. A képet megtartotta, és ettől kezdve rámosolygott a szerencse, előbb a pókerben, majd a harctéren is, minden veszélyhelyzetből sértetlenül került ki. Osztagában az a szóbeszéd járta, hogy különleges erő védi, és ez talán így is volt.

A The Lucky One másik főszereplője Taylor Schilling lesz, aki az NBC Mercy című sorozatában Veronika Franagant alakította, de szerepel a filmben többek között Blythe Danner is.

A film Jövő áprilisban debütál Amerikában, magyar címe pedig Szerencsecsillag lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek