Starity

Demi Lovato megvillantotta mellbimbóját

2011. december 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-sztár koncertje közben villantott. Ugyan az Unbroken turné már véget ért, de ez a forró sztori még csak most kapott szárnyra.

hirdetés
Demi Lovato megvillantotta mellbimbóját

Demi Lovato, egy hónappal ezelőtt kezdte meg, Unbroken nevű turnéját, amely december 3-án be is fejeződött. Az énekesnő szőlővárosába, Dallasba is ellátogatott csapatával, ahol a koncert alatt, Demi ruhája saját útra tért, és kicsit elvándorolt a melléről. Pechjére a koncerten a közeli ismerősei is részt vettek, így a rokonok is végignézhették a kibuggyanó mellét.

Az esetet az arany torkú énekesnő nagyon korrektül kezelte, úgy tett, mintha megsem történt volna. A koncert után így számolt be a koncertről Twitterén: „Dallas nagyon tüzes volt múlt éjjel. New Orleans jövünk!” – tweetelte. Nagy kérdés, hogy mire gondolhatott a sztár a tüzes alatt?

Bár sok rajongót megrémített a mélyen kivágott ruháival, úgy látszik ez a kis baki sem okozott neki gondot. Az Unbroken turné utolsó állomása Chicago volt, ahol szintén ismerős arcokra talált Demi Lovato. Alkalma volt újra látni azokat a nőket és fiatal lányokat, akiket a kezelő központban ismert meg, és könnyekkel küszködve adott hálát Istennek és szeretteinek, hogy újrakezdhette életét.

Az énekesnő jelenleg fellépéseken vesz részt szinte minden áldott este. Pénteken a Jingle Ball koncertsorozat vendége lesz, ahol egy közös duett erejéig, újra összeáll volt kedvesével, Joe Jonasszal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek