Starity

Biztosan lesz Másnaposok 3.

2011. december 08. 08:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb vígjátéka, a Másnaposok biztosan nem fejeződik be a bangkoki történettel, ugyanis az egyik főszereplő megerősítette, hogy jövőre hozzá is látnak a harmadik rész munkálataihoz.

hirdetés
Biztosan lesz Másnaposok 3.

Sokak nagy örömére a farkas falka – akik a legénybúcsúk után rendszerint nem tudják, hogy hogy kerültek oda, ahol ébrednek, hogy mit csinálhattak, és hogy hová tűnt az egyik barátjuk – története folytatódik.

A hírt az egyik főszereplő, a Phil Wennecket alakító Bradley Cooper erősítette meg a minap, amikor a brit The Graham Norton Show vendége volt a második rész DVD és Blu-ray megjelenése kapcsán.

„Remélem, hogy szeptemberben már el tudjuk kezdeni a forgatást. Azt tudom, hogy Todd Phillips már dolgozik a forgatókönyvön. A harmadik rész lezárja a trilógiát, és azt hiszem most Los Angeles lesz a helyszín, és nem a megszokott felépítése lesz. Kicsit más lesz” – mondta a nemrég legszexibb férfinak megválasztott színész.

A mást a 36 éves színész minden bizonnyal úgy értette, hogy mivel az ő karaktere, Phil már eleve nős volt, az első részben Doug, a másodikban Stu nősült meg, Alan pedig nem az a házasodó típus, talán a lezáró részben nem egy legénybúcsú darabjait próbálják majd meg összerakni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek