Starity

VV5: Veronika és Fecó nem bokszolhat

2011. december 08. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nézők és az edzők szavazatai alapján a két villalakó nem vehet részt a vasárnap esti élőben közvetített bokszgálán.

hirdetés
VV5: Veronika és Fecó nem bokszolhat
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Vasárnap kerül sor a Való Világ 5 nagy Boksz Gálájára, amelyre a Villalakók kitartóan, napi több edzéssel készülnek. Azonban szerda este kiderült, hogy két játékos nem vehet részt a megmérettetésen.

A nézői szavazás eredményeként a lányok közül Eszter és Veronika került a két utolsó helyre, a fiúknál pedig Gergőt és Fecót nem akarták a nézők a ringben látni. Az edzők Szikora „Bunyos” Pityu (Attila és Vera segítője), Miló Viki (Csaba és Kinga segítője) és az Énekes testvérek; István (Gegő, Seherezádé és Fecó segítője) és Róbert (Eszter és Péter segítője) egyhangúan úgy döntöttek, hogy a lányok közül Veronika nem bokszolhat, így Eszter csatlakozott Kingához, Seherezádéhoz és Verához.

A fiúk esetében az edzők nem tudtak egyezségre jutni, Gergő és Fecó is két-két szavazatot kapott. Végül a nézői szavazatok döntöttek, Fecó kapta a legkevesebb voksot, így Gergő várhatja, hogy Péter, Csaba és Attila közül kivel kell majd megküzdenie.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A vasárnap 19:00-kor kezdődő Boksz Gála az RTL Klub stúdiójában kerül megrendezésre, két lány és két fiú páros küzd majd meg egymással. A négy meccs nyertese pedig elnyeri a védettséget jelentő lila kendőt, amelynek rögtön hasznát is veszik majd a Gálát követő Kiválasztáson. A Gála kommentátora Horti Gábor lesz, akinek jellegzetes, humoros stílusát a focirajongók már jól ismerhetik. Erdei „Madár” Zsolt kétszeres profi ökölvívó világbajnok vállalta, hogy Gábor mellett szakkomentátorként közreműködik. A Gála supervisora Tóth Zsuzsanna, a Profi Ökölvívó Szövetség alelnöke.

Csütörtökön kiderül, hogy milyen párosításban lépnek majd szorítóba a Villalakók. A Boksz Gálát élőben közvetíti az RTL Klub vasárnap 19:00-tól, utána pedig következik a Kiválasztás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek