Starity

Szakítottak! Vége Lola és Baronits Gábor kapcsolatának

2011. december 09. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másfél éves kapcsolatuk boldog volt, de nem volt zökkenőmentes. Bár nemrég költöztek össze, most mégis különválnak.

hirdetés
Szakítottak! Vége Lola és Baronits Gábor kapcsolatának

Lola és Baronits Gábor kapcsolata tavaly augusztus környékén kezdett kibontakozni. Miután a sorozatszínész szakított előző barátnőjével, Gonda Katával, egyből az énekesnőnek kezdte csapni a szelet, akit sziporkázó humorával könnyen levett a lábáról. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, de mindvégig viharos volt. Bár a szerelem fűtötte mindkettőjüket, a konfliktusokat nem mindig tudták kezelni, ezért kapcsolatuk többször is szünetelt.

A szakítások ellenére olyannyira kitartottak egymás mellett, hogy nyáron úgy döntöttek, közös albérlettel kötik össze az életüket, nemrég pedig egy kiscica is csatlakozott a fiatal párhoz, akit közösen kezdtek nevelgetni.

A kapcsolatuk végül mégis zátonyra futott, a Bors legutolsó információi szerint immár véglegesen. Hogy mi volt a szakításuk oka, egyelőre nem tudni, mert egyik fél sem nyilatkozott még az ügyben, csak a közösségi profiljaikról tüntették el a kapcsolati státuszt.

A 22 éves színész édesanyja, Ungár Anikó, bizakodóan nyilatkozott a szaakításról: „Nagyon szeretem őket, de ez nem az én ügyem, és nem is akarok ebbe belemenni. Azt gondolom, még megélnek néhány szakítást és újrakezdést, ez természetes dolog. Ez a korszak tele lesz szerelemmel és szakítással, ami nem a világ tragédiája ennyi idős korban. Úgy vélem, hozzátartozik egy ember életéhez, az még nagyon soká lesz, amikor kiválasztják azt, akivel örökre együtt maradnak. Minden elválás szomorú, és minden kezdet izgalommal jár. Biztos nehéz nekik, de ilyenkor mindenki keresi az útját. Kívánom minkettőjüknek, hogy sok boldog pillanatuk legyen életük során.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek