Starity

Összebútorozik Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

2011. december 09. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tolvai Reninek Kállay-Saunders András az igazi! Az énekesnő a FEM3, Másképpen című műsorában beszélt erről Joshi Bharatnak. A Megasztár 5 győztese azt is elárulta, hogy a napokban elhagyja nyereménylakását és összeköltözik szerelmével.

hirdetés
Összebútorozik Tolvai Reni és Kállay-Saunders András
Fotó: FEM3

A fiatal énekesek nem a nyilvánosság előtt élik a szerelmüket, talán ezért is merül fel újra és újra a pletyka, miszerint valójában nem is alkotnak egy párt. Reni ezt határozottan cáfolta.

„Mivel a Megasztár által mind a ketten ismertté váltunk, kellemetlen, hogy nyilvános helyen mindig nézik, mit csinálunk. Ezért nem csókolózunk, ölelkezünk nyilvánosan. Mondhatjuk, hogy együtt élünk, hol én vagyok Andrásnál, hol ő nálam. Most, hogy lejár az egy évem a nyereménylakásban, azt tervezzük, hogy összeköltözünk” – mesélte Tolvai Reni Joshi Bharatnak.

Reni rendezte a kapcsolatát András édesanyjával is, sokat beszélgetnek, így most már az asszonynak sincs ellenére a fiatalok kapcsolata. A nagyváradi lány úgy érzi, megtalálta a szerelmet András oldalán, ezért meg is állapodna mellette.

„Nincs másra szükségem. Semmi sincs benne, ami engem zavarna. Le tudnám vele élni az életem” – árulta el a Megasztár 5 győztese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek