Starity

A The Saturdays máris az új kislemezen dolgozik

2011. december 09. 18:06   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a brit lánybanda legújabb, szám szerint 13. kislemezének előkészületei elkezdődnek. Már az a hír is kiszivárgott, hogy a Travie McCoyjal készített közös dal fog a piacra kerülni.

hirdetés
A The Saturdays máris az új kislemezen dolgozik

Még csak nemrégiben jelent meg az új album, azonban Frankie, Rochelle, Una, Mollie és Vanessa már az újabb korongon gondolkoznak. A pletykák ugyanis igaznak bizonyultak: új The Saturdays-kislemez a láthatáron!

2011. november 21-én látott napvilágot az On Your Radar, korábban pedig három dal is megjelent az albumról kislemez formájában. De ha ez nem lenne elég, az öt lány megerősítette a hírt, miszerint valóban készül újabb kislemez. Sokan az azóta elég nagy sikereket elért Fasterre tették a voksukat, azonban kiderült, hogy a Gym Class Heroes frontembere által készített közös dalra esett a választás, mely a The Way You Watch Me nevet kapta.

A dal kisfilmjének a rendezőjét már meg is találták, aki nem más, mint Taylor Cohen. A rajongók számára ismerős lehet a név, mivel a férfi nevéhez fűződik a Higher című videoklip is, így sok rosszra nem kell számítani, mivel rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Azonban az előkészületekre még várni kell, mert a lányoknak jelenleg harmadik turnéjuk zajlik, és Anglia számos térségében pásztáznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek