Starity

Bill Skarsgård: „Hollywood annyira felszínes”

2011. december 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új filmje, a Simon och ekarna kapcsán osztott meg néhány gondolatot Bill az Arbetarbladet munkatársával.

hirdetés
Bill Skarsgård: „Hollywood annyira felszínes”

December 9-én mutatták be Bill Skarsgård legújabb filmjét, a Simon och ekarnát, ám a színész karrierje tavaly ősszel indult csak be úgy igazán. Billnek még mindig furcsa hogy sokan ismerik, szerinte hamar jött, ezért ijesztő és szórakoztató is számára.

El kell ismerni, hogy az emberek tudják hogy ki vagyok, de ennek nem csak jó oldala van. Általában csak összesúgnak és rám mutatnak, de vannak akik kimondják a véleményüket – ami persze nem mindig pozitív – és azt várják hogy rosszul érezzem magam.

Emellett persze vannak olyan személyek, akik mindenfajta tehetség vagy szakma nélkül akarnak híressé válni.
Igen, és én sosem értettem, hogy mi a jó abban, ha valakit egy valóságshow termel ki, így lesz híresség. Ez után persze valahogy fent kéne maradni, ehhez kell jó benyomást kelteni, amihez sosem értettem. Azt hiszem, emellett Svédország egy nagyon jó ország, nem pártolja az ilyen celebeket, hanem inkább kineveti őket – itt vannak a fattyúk” – mondja Bill.

Jelenleg a Simon och ekarnát promotálja, ám hamarosan állandó vendég lesz Londonban, ugyanis Joe Wright filmjében, az Anna Karerinában kapott egy igen csekély szerepet Alicia Vikanderrel – akit többet láthatunk majd a filmben, ám Billt és Aliciát már megszokott párosnak mondhatja a skandináv közönség: a Kronjuvelernában játszottak együtt. És hogy Bill miért nem vállalt nagyobb szerepet? Egyszerű a magyarázat, nem akart olyan címlapokat látni, hogy „Bill Hollywoodba megy”.

Hallottam már ezt-azt Hollywoodról, például valaki azt mondta, számára azért jó ott az élet, mert szép autók vannak, csinos hölgyek, sok-sok csillag, buli minden mennyiségben, no és persze kokain. Ehhez semmi köze a filmkészítésnek! Szerintem annyira felszínes, és engem annyira nem érdekelnek az ilyen dolgok.

Bill édesapja, Stellan és bátyja, Alexander Amerikában már befutott színészek. Nyilván ők sem tudnak visszatekinteni a múltba hogy ne mondják azt, hogy »igen, csináltam néhány szar filmet«, ám ennek ellenére mindketten elmondhatják, hogy néhány produkcióval valami újat, valami forradalmit teremtettek.

Nem olyan jó móka. Voltam már párszor Los Angelesben, ám velem nem történt ilyen téren semmi. Alex hat évig volt kint munka nélkül, mindenhonnan elutasították, megtagadták vele a munkát, most szerencsésnek mondhatja magát. Hosszú utat kellett megtenniük az elismeréshez.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek