Starity

Tarány Tamás távozott az X-Faktorból

2011. december 10. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szorul a hurok: a legjobb négyből legjobb három lett. Szombat este Tarány Tamásnak kellett távoznia a versenyből.

hirdetés
Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kováts Vera kiesése után már csak négyen maradtak a versenyzők. Ezen a héten szintén két dalt adtak elő: az egyik saját kedvenc volt, míg a másikat mentoruk választotta.

A legnagyobb meglepetést Muri Enikő okozta, ugyanis azt a dalt adta elő, amivel az egész ország megismerte őt az előző szériában. Ugyan, akkor nem jutott tovább az élő műsorba, de idén a Legjobb énekesnő címet már magáénak tudhatja.

Az est sztárfellépője az Anti Fitness Club volt, akik Pásztor Annával és Johnny K. Palmerrel kiegészülve adták elő a Maroon 5 Moves Like Jaggerét. Őket az idei Csillag születik felfedezettje, Szabó Ádám követte, akit még az egyik Hajdu ikerrel boronáltak össze.

Aztán következett az eredményhirdetés. A legtöbb szavazatot Baricz Gergő és Kocsis Tibor kapta. Eszerint Tarány Tamásnak és Muri Enikőnek kellett párbajoznia. 2–2 arány alakult ki, így a rocker mackót küldték haza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek